Search
Close this search box.

Contact

Over Reisrealiteit

Hoi! Ik ben Anouk, het gekke gezicht achter Reisrealiteit. Je zal het niet verwachten op een reisblog, maar ik hou van reizen. En die rare vent die steeds op mijn vakantiekiekjes staat? Dat is Joey: mijn vriend die net als ik het liefst zo min mogelijk thuis is. Samen plannen we uitjes in Nederland, gaan we (te vaak) uit eten en boeken we vakanties naar het buitenland – en daar schrijven we dan soms een blog over.

Reisblogs zijn er véél en daarom doe ik het net even anders. Of nou ja, anders… Eigenlijk past Reisrealiteit gewoon bij wie ik ben: een beetje klunzig, gek, ongemakkelijk en vooral niet te perfect. Ik ben geen fotograaf en al helemaal geen model of vlogger en dat is oké, want ik wil jou juist een zo eerlijk mogelijk beeld geven van een tripje. Zo kan jij je op een bestemming écht verwonderen in plaats van denken ‘hmm, het zag er op internet toch iets mooier uit dan in het echt’. Lees, lach en verwonder!

anouk-contact-reisrealiteit (4)

Contactgegevens

Heb je een vraag voor me? Wil je een keer samenwerken? Zie je iets geks op de website? Heb je een geniaal idee voor een nieuwe blog? Of wil je gewoon even gezellig kletsen over reizen? Leuk! Neem contact met mij op via anouk@reisrealiteit.nl.